VÍZSZERELÉS profiktól azonnali kiszállással! - a konyhától a kertig; a nyaralótól az iskoláig: ott vagyunk, ahol szükség van ránk és ahol a víz most nem áldást, hanem munkát jelent!


Budapest Csatornázás: mindent elvállalunk, ami vízzel kapcsolatos!

Olyan sokszor használjuk azokat az eszközöket, amelyek a vízzel kapcsolatosak, hogy szinte meg sem tudjuk számolni, fejenként hány liter vizet használunk el nap mint nap. Szinte észre sem vesszük, de egy négytagú család naponta minimum százszor megnyitja a csapokat, a kisebbek pedig hajlamosak a lefolyó-hálózat olyan területeire tévedni, aminek használatához nemhogy ők: még a szülők sem értenek igazán.

A hétköznapi értelembe vett „csap, kád, mosogató, WC” üzemeltetése, karbantartása mellett azonban előfordulnak olyan esetek is, amikor egy lefolyó- és csapcserénél szüksége van az embernek egy olyan szerelőre, aki az új csapokat beköti, és üzemképes állapotba hozza, aki kicseréli a vízórát és megjavít mindent, ami a vízzel kapcsolatos.


Ha sürgősen vízszerelésre van szüksége, kérje gyors árajánlatunkat telefonon!


Mit szerel a vízszerelő?

Még mielőtt bármibe kezdenénk, azt javaslom, hogy vegyük át szépen sorjában a különféle vízzel kapcsolatos tevékenységeket. Mi lehet a vízszerelő dolga és mi milyen szolgáltatásokat ajánlunk az ön figyelmébe?

 • Minden csapteleppel kapcsolatos meghibásodás, rendellenesség azonnali orvoslását határidőre, piaci árnál kedvezőbb díjon vállalunk (kiszállással és garancialevéllel együtt)
 • A WC csésze, a WC tartály javítását, szerelését és ellenőrzését szintén határidőre teljesítjük
 • A mosogató, a mosogatógép bekötését, üzemeltetését, működésbeli hibaelhárítását professzionális eszközeinkkel teljesítjük.
 • Lefolyó, kádlefolyó, szennyvízelvezető szerelését, és cseréjét visszük végbe.
 • Igény esetén elfagyott kerticsap fagymentesítésére és cseréjére is sor kerülhet.
 • Vállaljuk továbbá vízóra almérő kiépítését, cseréjét és megszüntetését (úgy, hogy a teljes ügyintést, azaz az utánajárást is magunk oldjuk meg!)

És akkor ezek mellett nem beszéltünk még a felújításokról, amikor a teljes fürdőszoba felújítás miatt kicserélődik az összes csaptelep, szifon és betét, amit sosem EGYEDÜL vagy a szomszéd segítségével kell megoldani (aki egyébként valamilyen szerelő, és ráfogjuk, hogy úgyis ért hozzá), hanem szigorúan szakértő kezekre kell bízni, aki a legkorszerűbb, mai csaptelepekhez és szifonfajtákhoz is éppúgy ért, mint a régebbi modellekhez.A leggyakoribb munkák: a WC tartálytól a mosdó- és szifon cseréig!

Nézzük a vízszereléssel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő eseteket. Olyan jelenségeket sorolunk fel a következő sorokban, amelyekkel biztosan Ön is találkozott már az otthonában, a mindennapi élete során.

 1. WC tartály meghibásodás és javítás

 2. Csöpög a tartályból a víz? Ideges, hogy emiatt meg fog növekedni a havi vízszámlája? Zavarja a csöpögéssel járó zaj? Akkor tegyen ellene! A Budapest Csatornázás tapasztalt és képzett vízszerelői vállalják a legkülönfélébb WC tartályok teljes javítását, cseréjét és üzembe helyezését.

  A hibamegállapítás során precízen leemeljük a WC tartály tetejét, és megvizsgáljuk a jobb vagy a baloldalon lévő betöltő szelepet, középen pedig a leeresztő szelepet, ugyanis általában ez a két alkatrész okozza a tartály csöpögését, működési rendellenességét. A WC betöltő szeleppel akkor van nagyobb baj, ha túltölt, vagy ha nagyon lassan tölti a WC tartályt.

  Munkatársaink a hibamegállapítást követően a WC tartály típusának megfelelően beszerzik a kicserélendő, meghibásodott, elöregedett alkatrészeket. Ez a toalett típusától függően némi időbe telik, de egyszerű típusoknál már a helyszínen nálunk vannak az „általános alkatrészek”, így nem kell mást tennünk, mint kicserélnünk a régieket újra és aztán ELLENŐRIZNÜNK, hogy vajon rendesen működik-e már a tartály vagy sem.

 3. Csaptelep csere

 4. Az esetek döntő többségében csaptelep cserére kerül sor a vízszerelési munkálat során. Emberek tucatjai keresnek fel bennünket, hogy nagy baj történt velük, merthogy a kezükben maradt a csaptelep vagy eltört, és kétségbeesettek amiatt, hogy nem tudják, hol és hogyan tudják elzárni a csapot, miközben a víz csak folyik és folyik megállíthatatlanul…

  Ha Ön is járt már hasonló cipőben és nem kérdés, hogy ki kell cserélnie a csaptelepet, igyekezzen jó minőségű csaptelepre cserélni az elöregedett, régi változatot.

 5. Szifon csere és/vagy szifonjavítás

 6. A szifon általában akkor romlik el, ha nincs rendszeresen tisztítva. Az eltömítődés miatt dugulás is kialakulhat. Persze a nagyon régi szifonok egészen egyszerűen csak elhasználódnak az évek folyamán. Elöregednek és a régit le kell cserélni egy újra.

  Ha mindez egyszerűnek is tűnik, ne gondolja azt, hogy egyedül megoldhatja. Ilyenkor is forduljon hozzánk: a Budapest Csatornázás egyik szakemberéhez, specialistájához!

 7. Hivatalos eljárás: a vízóra szakszerű cseréje, személyes részvétellel és közbenjárással

 8. Tudta, hogy minden lakásban hivatalosan nyolcévente ki kellene cseréltetni a vízórát és azt hitelesíteni is kell? Sokan hajlamosak erről megfeledkezni, pedig a vízügyi hatóság ezt szigorúan veszi és pénzbírsággal bünteti azokat, akik nem tesznek eleget a jogszabályi követelményeknek.

  Cégünk munkatársai pályafutásuk során megszámlálhatatlanul sok vízóracserét végeztek már el. Az ügymenet első pontjától az utolsóig lebonyolítják és végigviszik az ügyet. A legspeciálisabb vízórát is gond nélkül kicserélik bármilyen típusú és méretű vízóráról is legyen szó.A vízszerelési munkálatokat, típusokat persze még hosszasan sorolhatnánk, ugyanis a vízzel mindig történhet valami váratlan, de mivel tény, hogy szükségünk van rá, kötelességünk nagy gondot fordítani a rendszeres ellenőrzésre és a tudatos használatra.

Vízzel kapcsolatos problémák merültek fel az életében? Tegyen ezek ellen! Keressen bennünket! Fix árakon, rejtett költségek nélkül dolgozunk és tudnia kell, hogy éjjel-nappal, még hétvégén is garantáltan számíthat szakszerű és megbízható segítségünkre!